Kontakt os nu
42 59 1900

Købsaftale 6900 kr.

Købsaftale selvsalg kun 6.900 kr.

For kun 6.900 kr. udarbejder vi en købsaftale ved privat boligsalg. Prisen omfatter følgende service fra en kompetent jurist:

√  Vi vejleder dig om muligheden for udførelse af tilstand- og elinstallationsrapport ved selvsalg af privatbolig (Inkl. rådgivning om mulighed for fritagelse fra sælgers 10-årige ansvar for boligens skjulte fejl og mangler).

  Vi indhenter de nødvendige dokumenter omkring ejendommen (evt. gebyrer til 3. part er ikke medregnet)

√  Vi korresponderer med købers pengeinstitut og rådgivere, herunder afklaring af eventuelle forbehold for accept af handlen

√  Vi udarbejder købsaftalen*

  Vi orienterer omkring underskrift og fortrydelsesret af købsaftalen

√  Vi kontrollerer skødet og refusionsopgørelsen (Hvilke ofte udarbejdes af køber, men tilbydes som en ekstra service til købsaftalen hvis dette aftales, se mere nedenfor)

√  Vi bistår med service indtil den endelige købsaftale er på plads, og salgsprovenuet frigives til din konto - vi er med fra start til slut

*Købsaftalen inkluderer ikke provenuberegning og forslag til finansiering.

Tilføj skøde og refusionsopgørelse for 1.500 kr.

Ofte vil køber have ansvaret for skøde og refusionsopgørelse i købsaftalen. Hvis det aftales at du (sælger) har ansvaret, bistår vi gerne med udarbejdelse af dette for bare 1.500 kr. ekstra.
Det vil sige, at for 8.400,- kr. udarbejder vi købsaftale inkl. skøde og refusionsopgørelse.

Købsaftale hus/købsaftale lejlighed

Prisen for købsaftalen er den samme uanset om den dækker en lejlighed eller et hus ved privat boligsalg.
Vi gør opmærksom på, at vores aftale om "ingen handel, intet salær" ikke gælder ved selvsalg, da du som udgangspunkt har fundet køberen og dannet grundlag for handlen.
Det er dog vigtigt at huske, at et privat boligsalg altid vil inkludere en høj risiko, hvorfor det er vigtigt at benytte sig af en professionel rådgiver.
Læs mere om vores forretningsbetingelser her.
Alle priser er inkl. moms.

« VIDEO OM SELVSALG »

Vi har, i samarbejde med Din-Bolighandel, udarbejdet denne korte video om selvsalg. Se den for at blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med.